söndag 17 april 2011

61 kg vs 800 g

Astrid ursäktar sig inte.
Hon bryr sig inte det minsta om att det bor en 61 kg klumpeduns i detta hus. Själv uppmätte hon (om min köksvåg inte ljuger för mycket) 800 GRAM.
Nej då. Hon knallar omkring mellan åtta leonbergerben som om hon inte gjort annat. Leo är något frustrerad för han har ju inte full koll när hon vimsar omkring runt tassarna på honom. Bäst är ju om han får hålla henne mellan sina tassingar och helst lägga nosen på henne så hon ligger still.
Marrón har moderskänslor som få och rusar till undsättning så fort hon rör sig. Det ska tvättas både fram och bak och helst hade hon städat lite i självaste katt-toaletten om hon bara fick.
Panter har tagit på sig rollen som storebror på riktigt och tar hand om lilla Astrid så gott han kan. Jodå, han tvättar henne också om det behövs och visst ställer han upp på lite lekar med. Men han har ju fortfarande förmånen att knalla ut och in som han vill och ägnar mycket tid ute.
När Astrid inte är upp-passad av två leonberger och en katt hjälper hon mig med datorn. Den är hon väldigt intresserad av på många sätt.
Man kan ligga på den...
Och i går hjälpte hon mig med att trycka fram "Hälp- och support-sidan 27 gånger på raken. + lite andra bra sidor också.

Marrón och Leo blir ganska så trötta av barnpassningen och tog sig en hyggligt lång siesta på lunch i dag.

Zzzzzzzzzz...zzzzzz...zzzzz
Sen har Astrid lärt sig den tuffa vägen att man inte ska leka med humlor. Det kan få förödande konsekvenser för tassingen och kanske en liten uns avslaget självförtoende.
Men syndast tyckte nog Marrón om lilla Astrid förståss. Men Astrid skakade av sig det hela och trasslade vidare genom livet med en alldeles för stor tass.

"Jag kan hjälpa, kom till mamma Marrón. Ska pussa bort det onda då...."

2 kommentarer:

  1. En liten kavat missa, hör vi. :) Stackars lilltassen, men hon verkar inte ha ont av den nu. Att Astrid redan hittat knappkombinationerna för "hjälp" verkar lovande. Och 27 gånger! Där ligger vi i lä. Har hon hittat textförminskningen än då? Kurr och burr.

    SvaraRadera
  2. hihihiii stackars Astrid men tassen såg riktigt lustig ut=) undrar OM hon lärt sej nåt nu då?? Säkert inte..när Sigge var liten så tyckte han det var jätteroligt att sitta vid ett jordgeting bo och fäkta med tassarna för glatta livet o hans tassar såg också ut så där innan jag fick nog av gajsingarna och utplånade dom...till Sigges förtret=)
    Vad himla liten hon ser ut bredvid stooora Leo Astrid men redan sååå duktig med datorn;). Fint namn hon fick också!

    SvaraRadera