måndag 6 juni 2011

Campinglivet

Nu är man hemkommen från årets första campingtur.
Kan man ha bättre tur med vädret (Leo och Marrón hade nog förvisso önskat sig något svalare men de fick ju bada varje dag).
En sådan här hög fick jag av Marrón med vinterull
Tre sådana hätr högar borstade jag ur Leo. Alla undrade nog om det låg ett får i containern bakom servicehuset.
Och här har vi campingens muntergök! Ständigt på sin vakt och morrade in reviret redan första kvällen! Släpper en morronfis och undrar om det inte finns något godare att äta... Marrón!
Morrar försäkerhets skull även i sömnen!
Husse å Leo gottade sig i skuggan efter badet. Hmmmmm, så skönt.


Jag själv sköter numer spioneri på campingtoaletterna. Var vaksamma om ni beträder en sådan med avsikt att stjäla toapapper. Ingen anar när jag gör entré och kommer på er med att fylla en hel plastkasse från ICA med noggrant hopviket (stulet) papper från campingtoan. Aja Baja, då kommer arga fingret fram och så önskar ni att ni aldrig tänkt tanken på att ta ens lite för mycket toapapper!
Tänk på det alla toapperstjuvar!
Även 50 cm vattenslang verkar vara väldigt stöldbegärligt. Helst den man ska fylla sina vattendunkar med...
Vi kom hem till Astrid och hon gick för första gången ut. Först utforskades plattgången men sen tog hon sig en sväng över gräsmatan och sket fullständigt i att det gick tre/fyra orpingtonshönor där. De däremot kacklade högljutt.

2 kommentarer:

  1. Ja ni verkar Haft en härlig helg. Finns det verkligen dom som stjäl slangar stumpar och toapapper=)

    SvaraRadera
  2. hahahaaaa Marrón låter lite som BollnäsTrollet...bäst att morra i fall att...och detta fisande...helst när hon ska koncentrera sej att sätta sej i väntan på det goda=)))))
    Antar att du kom på nån att stjäla papper?! Fyyy så dåligt att stjäla sånt...får hoppas att den/dom får lida för det nån nödig dag=)))

    SvaraRadera